Möbelvård


Hej.
Har inte blivit mycket fyndande på sistone. Visst har jag försökt men själva fynden har lyst med sin frånvaro. Dock köpte jag en etsning med ett fint uppsalamotiv som jag snart kan hänga upp på väggen när den kommer. Motiv: Domkyrkan 🙂
Jag tröstköpte även en liten skål i serien Zenit från Rörstrand eftersom jag ville köpa något när jag väl var ute och letade fynd. Om någon vill byta till sig den så är ni välkomna att ge förslag.

Idag köpte jag lite Baolin möbelpolish och visst blev möblerna finare. Men någon underverkan hade den dock inte. Tydligen hade jag fått en stor vit vattenfläck på soffbordet nyligen som gömt sig under duken. Förstår fortfarande inte riktigt hur den kom dit men tyvärr så är den där. Inte försvann den trots 2h verkan.

Mitt matbord blev fint hur som helst men om jag ska jämföra med Fulgetin så tycker jag nog att det sistnämnda är minst lika bra. Visar nu lite bilder: Det är svårt att avgöra effekten bara utifrån bilderna eftersom jag inte tog några bilder innan.. Jag orkar inte välja ut bilder nu utan ni får se alla, Kombisoffbordet är ett Emmabodabord som tidigare ägare försökt börja slipa( tror ni det går att få det bra?) och mitt matbord, är det någon som känner igen modellen?

, , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *